top of page

A 3 legfontosabb teendőd az NTAK adatszolgáltatás kapcsán

Frissítve: 2022. jún. 6.

Már csak szó szerint napok vannak vissza és életbe lépnek a vendéglátó helyek NTAK adatszolgáltatás kötelezettsége. Mi is ez pontosan? Mit kell tegyek és hogyan tudok a legegyszerűbb módon megfelelni az NTAK előírásainak? Olvass bele további blog bejegyzéseinkbe! De ha arra vagy kíváncsi, hogy mi az, amit mindenképp meg kell lépj, akkor itt egy egyszerű csekklista


  1. Vendéglátóként működési engedély típustól függetlenül mindenképp regisztrálnod kell az NTAK rendszerébe. Maximum nem leszel kötelezett az adatszolgáltatásra. Ha még nem regisztráltál, akkor tedd meg még ma (2022. januárjáig már meg kellett volna tedd)!

  2. Nézz körül a piacon és válassz egy szimpatikus és az igényeidet lefedő, gazdaságos vendéglátó szoftvert. Szerződj le velük időben, mert hamarosan "elszabadul a pokol"

  3. A szoftver kiválasztása után, kezd el azonnal használni, hogy mire kötelezővé válik az NTAK adatszolgáltatás is, addigra már az alapok rutinszerűen menjenek! Ne akkor kezdj kutat ásni, amikor már a szomjhalál fenyeget. Aktív szezonban minden csak még nehezebb lesz.

Mi már felkészültünk, ha partnerünkké válsz Te is, akkor nemcsak, hogy egy naprakész, profi eszközzel könnyítjük meg a munkavégzésedet, hanem egy csapásra, többletmunka nélkül megoldod a vendéglátó helyek számára kötelező NTAK adatszolgáltatást is.


Elérhetőség és tájékoztatás kérése >>


Pincér Tablet - Kezedben a vendéglátás

NTAK kompatibilis vendéglátó szoftver

Pincér Tablet - Kezedben a vendéglátás NTAK kompatibilis vendéglátó szoftver
Pincér Tablet - Kezedben a vendéglátás NTAK kompatibilis vendéglátó szoftver



49 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page