top of page

Segítünk kiaknázni vendéglátóhelyed rejtett kincseit, amire a jövőben igazán szükség lehet

Olyan gyorsan lepergett az idei nyári vendéglátós szezon, hogy csak kapkodjuk a fejünket és hamarosan az év végi hajrában találjuk magunkat. Mindez azt jelenti, hogy ezek a hetek azok, amikor célszerű megoldást találnod arra, hogy miként oldod meg a január 1-től kötelező NTAK adatszolgáltatási kötelezettséget.

Pontosan tudjuk, hogy napjainkban sokkal fajsúlyosabb feladatok is nyomják a válladat, de most figyelj! Lehet, hogy egy jó döntéssel egyszerre tudhatod le a kötelező NTAK köröket és érheted el azt, hogy hatékonyabban és ráadásul takarékosabban is működhess.


PincérTablet NTAK kompatibilis vendéglátó szoftver
PincérTablet NTAK kompatibilis vendéglátó szoftver

A PincérTablet NTAK kompatibilis vendéglátó szoftverével egyszerre éred el, hogy:

 • Gyorsabbá és hiba mentesebbé válik a rendeléseid felvétele, kiszolgálása és nyomonkövetése. Ezzel sok, értékes időt takarítasz meg és elkerülsz számos napi problémát, felesleges költséget.

 • Végtelenül egyszerű és érthető a kezelése, így nem okoz gondot a használata még tapasztalatlanabb munkatársak esetén sem. Ami lássuk be, ma igen jól jön.

 • Tűpontosan és azonnal látsz minden adatot, információt és folyamatot, ami csak befolyásolja az üzletedet. A webirodád segítségével bárhonnan és bármikor elérsz mindent, amire csak szükséged van. Így onnan tartod kézben a vendéglátásod, ahonnan csak akarod.

 • Végletekig csökkenthető a selejt, az elkerülhető hibákból eredő kár. Így ismételten pénzt fogsz meg. Ráadásul megszűnik az a jól ismert helyzet is, hogy: Ha nincs otthon a macska, cincognak az egerek. ;)

 • A PincérTablet bevezetésével és üzemeltetésével nem veszel újabb gondot a nyakadba, hiszen magán a kedvelt szoftverünkön túl egy tapasztalt és segítőkész szakemberi háttérre is támaszkodhatsz. Olyan problémákra is tudjuk a megoldást, amire Te most még lehet nem is gondolsz.

 • Kiforrott technológiával kezelheted vendégek, munkatársak fogyasztását, a forgalmat, pénzügyeket vagy akár a raktárkészletet És amit imádni fogsz benne: egy kattintással oldja meg a teljes NTAK adatszolgáltatási kérdést.

Miért válaszd a PincérTablet vendéglátó szoftver által kínált megoldást:

 • mert rendkívül gazdaságos

 • gyorsan és egyszerűen bevezethető

 • a havidíjas konstrukció miatt nincs magas indulási költség, ráadásul Te is, mi is abban vagyunk érdekeltek, hogy mindig, minden jól működjön.

 • nem igényel drága eszközparkot és egyéb fizetős kiegészítő szoftvereket

 • utoljára, de nem utolsó sorban, mert Te is szeretni fogod a használatát

Kérj személyre szabott tájékoztatást, engedd meg, hogy könnyítsünk a működéseden!


Csatlakozz Te is a PincérTablet vendéglátó szoftvert használó partnereink elégedett táborához! Ne feledd: Winter is comingPincérTablet NTAK kompatibilis vendéglátó szoftver
PincérTablet NTAK kompatibilis vendéglátó szoftver

97 megtekintés0 hozzászólás

Comentários


bottom of page