top of page
PincerTablet NTAK kompatibilis vendéglátóipari szoftver
PincerTablet NTAK kompatibilis vendéglátóipari szoftver

KEZEDBEN

A VENDÉGLÁTÁS!

 

A PincérTablet vendéglátóipari szoftver kuriózumokkal teletűzdelt, egyszerű és gazdaságos megoldást kínál számodra.  A magyar vendéglátás sajátosságaihoz, a legújabb technikai és jogszabályi  követelményekhez igazítva (pl:. automatikus NTAK adatszolgáltatás) tökéletes társad lesz a vállalkozásodban.

Mivel szolgálhatunk

MIVEL SZOLGÁLHATUNK?

EGYSZERŰ ÉS STABIL MŰKÖDÉST,

HOGY TE AZ ÜZLETRE KONCENTRÁLHASS

 

A jó vendéglátóipari szoftver egyik legfontosabb ismérve az, hogy a lehető legegyszerűbben és legbiztosabb módon oldja meg a mindennapi feladatokat, hogy Te és munkatársaid a termelő feladatokra tudjatok koncentrálni.

ADATOKAT, EREDMÉNYEKET, STATISZTIKÁKAT, 

MERT A SIKER A RÉSZLETEKBEN REJLIK

 

Ma a jó és gyors döntések és azáltal az eredményesség kulcsa, hogy mennyire tudsz naprakész lenni a saját működésed adataival,. és mellette az, hogy mindezek kiderítéséhez mennyi diőt és energiát kell felhasználj. Nyerj időt, nyerj profitot velünk!

SEGÍTSÉGET A TELJES CSATAPODNAK,

HOGY MÉG HATÉKONYABBAK LEHESSENEK

 

Ha Te is hiszel abban, hogy egy jó csapat megfelelő irányítással csodákra képes, akkor egyszerűen imádni fogjátok a szoftveres és hardveres megoldásainkat

GAZDASÁGOS VENDÉGLÁTÓIPARI SZOFTVERT

DÍJNYERTES MEGOLDÁSOKKAL

 

Közel 10 éve a fejlesztőinkkel és szakmai csapatunkkal minden nap abban segítjük partnereinket, hogy nekik semmiért ne kelljen feleslegesen többet dolgozni vagy fizteni.

EGYSZERŰBB,

MINT GONDOLNÁD

 

A kifejezetten magyar igények alapján fejlesztett vendéglátó szoftver üzemeltetéséhez nincs szükséged drága és sok helyet foglaló eszközökre. A PincérTablet rendszere mindent kezel, átküld, megold, nyomtat, amire csak szükséged van a mindennapokban. Bevezetni és használni is egyszerűbb, mint gondolnád. Kérj személyre szabott tájékoztatást! Szakértőnk pár percben, akár online módon bemutatja a lehetőségeinket, megválaszolja az összes felmerülő kérdésedet. Képben vagyunk és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot NTAK adatszolgáltatás témakörben is a hatóságokkal. Ha úgy döntessz, hogy  a kényelem és a praktikum oldalán állva minket választassz, pár óra múlva akár már használhatjátok is a testre szabott, vendéglátó szoftvereteket.

BEVEZETÉS AKÁR 72 ÓRÁN BELÜL

BEVETÉS
PincérTablet Android alapú NTAK kompatibilis vendéglátó szoftver 1.png
PincérTablet Android alapú NTAK kompatibilis vendéglátó szoftver 1.png
PincérTablet Android alapú NTAK kompatibilis vendéglátó szoftver 2.png

A HÁZ AJÁNLATA
(NTAK SZINKRONIZÁLÁSRA ELŐKÉSZÍTVE)

Pár funkció a teljesség igénye nélkül, amivel a PincérTablet segíti a munkádat.

Mindez persze csak csipetnyi kóstoló abból, amivel gazdagodhatsz, ha Te is partnerünkké válsz.​

Ha érdekelnek a személyre szabott részletek, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Állunk rendelkezésre, már több mint 8 éve.

PincérTablet vendéglátó ipari szoftver.jpg
PincérTablet

Teljeskörű, NTAK adatszolgáltatással működő megoldás minden fajta vendéglátó üzlet számára. Az érintőképernyős Android Tablet és a hőpapíros blokknyomtató, elegáns és  helytakarékos kombináció is egyben.

A fényképes termékmegjelenítés gyors, pontos rendelésfelvételt tesz lehetővé. A PincérTablet vendéglátó szoftver használatával egy megbízható és fáradhatatlan "munkatárssal" bővtheti csapatát.

#vendéglátószoftver #ntakadatközlés #magyarigények #pincértablet

PincérTablet
FelhőAdatbázis

​Biztonság, kényelem és hatékonyság egyben. A felhő alapú adatbázis szerver és a vendéglátóhelyen elhelyezett terminál folyamatosan szinkronizálja az adatokat, WIFI-s internet segítségével. Így számodra  a vendéglátó szoftver segítségével mindig valós idejű eredmények, statisztikák érhetők el. Ezek alapján dolgozhatsz, irányíthatod vállalkozásod. Üzletvezetés, amikor és ahol Te akarod..

#vendéglátószoftver #ntakadatközlés #magyarigények #pincértablet

PincérTablet Felhő adatbázis 2.jpg
FelhőAdatbázis
PincérTablet Felhő webiroda 3.jpg
WebIroda

Használj platform-független vezetői információkat és funkciókat tömörítő felületet! Ezáltal bármilyen operációs rendszerű Tablet, PC, okostelefon segítségével kezelheted üzleted. Állíts össze a heti menüt, vagy ellenőrizd le hány üveg ásványvíz van még a raktárban. Használd ki a 21. század technikai lehetőségeit, és vedd kezedbe a vendéglátást!

#vendéglátószoftver #ntakadatközlés #magyarigények #pincértablet

WebIroda
Funciók

PINCÉRTABLET FUNKCIÓK
Egyszerű, könnyen és gyorsan használható funkciók, melyekkel munkatársaid még hatékonyabban dolgozhatnak.

WEBIRODA FUNKCIÓK
Minden hatékony vezetői funkció egy helyen, melyet bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről elérsz.

#vendéglátószoftver #ntakadatközlés #magyarigények #pincértablet

Webiroda funkciók
bottom of page