PincérTablet
Ismerd meg
Megoldások Média Kapcsolat

2015   PincerTablet  ©   Minden jog fenntartva!    info@pincertablet.hu

+36 30 737 5552

Nagy ötletek, “kis” megoldások!

A PincérTablet teljes értékű, egyszerű, hatékony és stílusos megoldás.

Kiválóan alkalmas éttermek, pizzériák, bárok, kávézók, diszkók, klubbok, szórakozóhelyek, borozók, bisztrók, büfék, standok, kitelepülések és mindenki részére, aki a vendéglátással foglalkozik.

Mivel korlátlan számú eszközzel bővíthető rendszerünk, akár minden pincér külön tabletet, mobilt használhat. Természetesen a nyomtatók száma is az üzlet igényeihez alakítható.


Installáció Tabman szakértő segítségével

Bár a PincérTablet használata rendkívül egyszerű, kollégáink támogatása által még gyorsabb és könnyebb a rendszer személyre szabása, bevezetése. Tabman előkészít, beállít, telepít mindent amire szükséged van. Természetesen betanít minden felhasználót és a későbbiekben is rendelkezésetekre áll.

Klikk a kapcsolatfelvételért!

Miért a PincérTablet a legjobb megoldás?

Elegánsabb:

Nem kell a fél pultot elfoglalni nagyméretű számítógéppel, monitorral. 8”-10”-os Tabletjeink és blokknyomtatóink helytakarékosságban elsők. Ez nem PC, ez PT! Letisztult külsővel, erős belsővel!


Kezelhetőbb:

Könnyebben, gyorsabban, pontosabban veheted fel a rendeléseket. Nincsenek bonyolult kezelőfelületek, folyamatok. Akár fényképes termékmegjelenítést is használhatsz.


Rugalmasabb:

Platform-független, felhő alapú web irodában ellenőrizhetsz és állíthatsz be bármit. Ráadásul a világ bármely pontján, a nap 24 órájában.


Olcsóbb:

A szükséges hardverek költsége csupán a harmada mint a PC alapú rendszerek esetében. Éppen ezért, havidíjas komplett csomangjaink lehetővé teszik, hogy beruházás nélkül, kedvező feltételek mellett vedd kezedbe a vendéglátást!